مرادعلی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تجزیه استان خوزستان از جمله اهداف سیاسی، نظامی و اقتصادی رژیم بعث عراق در زمان جنگ بود و توانست پس از 34 روز مقاومت سربازان و مردم خرمشهر را به تصرف خود درآورد.
وی افزود: خرمشهر از جمله نقاط استراتژیک و مهم از نظر سیاسی و نظامی در ایران بوده و بارها در طول تاریخ مورد اشغال دشمنان قرار گرفته است، اما در جریان فتح خرمشهر رزمندگانی تربیت یافته در مکتب امام خمینی (ره ) به میدان آمده و برای حفظ و اقتدار نظام اسلامی حماسه ای خلق کردند ومنجر به آزادی خرمشهر شدند.
محمدی روز تسخیر خرمشهر توسط دشمنان را جزو تلخترین روزهای تارخ ایران دانست و گفت: فتح خرمشهر توسط رزمندگان اسلام توانست کام مردم ایران را شیرین کرده و این روز به عنوان شیرین ترین روزها در تاریخ ایران ثبت شد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: تمام تلاش صدام در حفظ خرمشهر بود و نمی خواست آن را از دست دهد، اما تلاشش در سایه دانش نظامی، وحدت فرماندهی و هوشیاری رزمندگان اسلام بی نتیجه ماند و ساعت 10 صبح روز جمعه دهم اردیبهشت 61 خرمشهر به دست رزمندگان اسلام فتح و آزاد شد.
محمدی در بخش دیگر با اشاره به برگزاری سی و یکیمن سالگرد آزاد سازی خرمشهر در استان کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه شش کمیته جهت بزرگداشت این روز عظیم تعیین شده است.
وی افزود: کمیته نظامی و امنیتی از جمله این کمیته ها بوده که برگزاری برنامه هایی چون صبحگاه مشترک نیروهای مسلح، اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در مراکز نظامی و انتظامی، سخنرانی فرماندهان نظامی و انتظامی پیش از خطبه های نماز جمعه استان را در روز سوم خرداد به عهده دارد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه، کمیته فرهنگی و جنگ نرم را به عنوان دومین کمیته اعلام کرد و افزود: این کمیته وظایفی چون مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزار شهداو حرم شهدای گمنام سراسر استان، به صدا درآوردن زنگ مقاومت، ایثار و پیروزی در مدارس همراه با سخنرانی پیشکسوتان دوران دفاع مقدس، برگزاری مسابقات ادبی و نقاشی بین کودکان تحت عنوان روز خوب پیروزی، تهیه و طراحی پوستر و بنر، برگزاری همایش تاثیرات جنگ نرم و... را به عهده دارد.
وی از کمیته روستایی و عشایری به عنوان سومین کمیته یاد کرد و گفت: برگزاری مراسم های مختلف هنری و فرهنگی در روستاها، برگزاری یادواره شهدای عشایر، برپایی ایستگاه های صلواتی، برگزاری نقش عشایر در دوران دفاع مقدس و مسابقات ورزشی در روستاها و بین عشایر از جمله مسئولیت های تعیین شده برای این کمیته است.
محمدی، کمیته پشتیبانی، اصناف و کارخانجات را از دیگر کمیته های تشکیل شده عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی در خصوص تامین نیازمندیهای کمیته ها، برپایی ایستگاه های صلواتی، سرکشی و تجلیل از خانواده های معظم شهدای اصناف و کارخانه جات و برنامه ریزی در جهت اجرای مراسم جشن در شهرک های صنعتی استان از مهمترین وظایف این کمیته است.
وی کمیته خبر و اطلاع رسانی را در راستای انعکاس و بازتاب برنامه های گرامیداشت سی و یکیمن سالروز آزادی خرمشهر از دیگر کمیته ها برشمرد و نقش آن را بسیار تاثیرگذار دانست.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه در پایان کمیته ورزش و جوانان را به عنوان آخرین کمیته عنوان کرد و گفت: برگزاری مسابقات ورزشی استانی، کوه پیمایی همگانی، جشن مقاومت و پیروزی و جلسات پرسش و پاسخ دانشجویان با پیشکسوتان دفاع مقدس از مهمترین برنامه های این کیمته در پاسداشت روز فتح خرمشهر است.
نظر شما